Nyitak Friendly, PDF & Email

"Naha kuliah kanggo abdi?" Nyaéta hiji orientasi Mooc dimaksudkeun pikeun siswa SMA, kulawarga maranéhanana, tapi ogé pikeun siswa anu wondering ngeunaan karir maranéhanana di universitas. Éta henteu nampilkeun kursus pendidikan tinggi anu béda, tapi masihan konci penting pikeun suksés transisi tina status murid SMA ka status murid. Pidéo sareng profésional bimbingan, presentasi alat pikeun ngamimitian diajar di paguron luhur, atanapi bahkan Vlog siswa SMA atanapi kuliah aya dina program Mooc ieu. Dirancang salaku nurun péso tentara Swiss, éta ogé bisa jadi mangpaat pikeun siswa anu wondering ngeunaan hiji reorientation mungkin.

Il a pour visée une meilleure compréhension de l’université avec pour ambition d’aider les lycéens à s’orienter grâce à un ensemble de MOOC, dont ce cours fait partie, qui s’intitule ProjetSUP.

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

maca  Pagawé Leupas: Kumaha carana janten langkung produktif?