Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti saprak 2005, Youtube parantos janten fenomena anu saéstuna universal. Ayeuna langkung ti 1.3 milyar pangguna ngaunduh 300 jam pidéo per menit!

Tapi naha nganggo Youtube?

1. Pikeun ningkatkeun SEO anjeun

2. Solusi saderhana sareng gratis

Nyiptakeun akun Youtube gratis.

Sapertos kalolobaan jaringan sosial, Youtube mangrupikeun cara anu hadé pikeun pasar jalma.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha carana ngadamel peta pikiran.