Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun gaduh wawancara pakasaban, janjian jeung hiji klien penting atawa anjeun ngan hoyong janten raray nepi ka boss anjeun sarta rék ngabedakeun diri.
Tapi caang di masarakat henteu leuleuy, anjeun bakal mimiti Anjeun ngawangun hiji public figure pikaresepeun.

Karéta, eunteung anjeun bakal sahabat anjeun:

Caang di masarakat teu bisa improvised praktekna jadi hadé saméméh lalaki di caina.
Ieu hususna penting lamun aya isin atanapi ditangtayungan.
Ku kituna, nempatkeun maneh nyanghareupan eunteung anjeun sarta diajar ngobrol, keur seuri tur tetep anjeun leres.
Anjeun malah bisa motret anjeun marios benefit anjeun jigana nyieun sababaraha koréksi.
Sanajan kitu, Kade ulah tumiba kana maén peran, ide anu keur dianggo poténsi anjeun nurutkeun kapribadian AnjeunMerlukeun anjeun diri cicing.

Ulah maranéh ngalalaworakeun kana pakéan anjeun:

Sanajan baju teu nyieun lalaki, eta speaks jilid ngeunaan kapribadian anjeun lajeng urang nengetan keur eta.
Tingali sanggeus katingal anjeun tanpa milih hiji pakean ngahaja provokatif nu bisa boga efek sabalikna.

Nyaho dipikaresep ku batur:

Jeung ka jadi istiméwa, Anjeun kudu nyarita ogé, éta téh penting pikeun ngarojong paguneman nanaon.
Keur kitu, dianggo jalan Anjeun pikeun nganyatakeun diri sarta hususna ngamekarkeun pangaweruh umum Anjeun.
Ulah ngawatesan diri ka aréa hususna, jadi ngarasa Luncat maca koran, tetep maneh informed tina warta nasional jeung internasional panganyarna na sagalana nu ngajadikeun buzz nu.

Tambahkeun touch humor:

Aya nanaon hadé mun bersantai atmosfir sarta graces hade listeners Na.
Sanajan kitu, kudu ati teu digolongkeun kana kaleuwihan, anjeun bakal risiko éta jauh. Paké humor dina dosis leutik.
Jalma resep ngobrol jeung anjeun lamun boga seni jeung kumaha carana ngadamel humor.

maca  Naha anjeun kudu indit kaluar ti balaréa?

Ngahontal kaluar ka batur:

Tur kalawan seuri punten! Ulah ragu kaanggo urang, lamun ngalakukeun seuri ayeuna bakal ngalir leuwih gampang.
Inget seuri, sabab mangrupakeun tanda tina kapercayaan jeung jaminan.

Inget tetep hiji unsur misteri ngeunaan anjeun:

Teu perlu nembongkeun kahirupan anjeun dina unggal jéntré mangsa paguneman.
Anjeun tiasa kacida alusna anjeun lengket kana informasi umum tina profesi nanaon atanapi gairah.
Sedengkeun pikeun aspék séjén tina kahirupan anjeun, anjeun bakal tetep langkung hese dihartikeun na langkung anjeun bakal ngakibatkeun ngarasa panasaran.