Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu dimaksudkeun pikeun jalma anu, pikeun hiji alesan atanapi alesan anu sanés, kedah diajar di bumi, nyalira, tanpa guru. Mimiti, urang bakal diajar netepkeun tujuan diajar réalistis pikeun nyalira. Maka urang bakal diajar ngarencanakeun tugas urang sareng daptar cara anu paling épéktip pikeun diajar nyalira. Teras, urang bakal nyumponan élmu ngeunaan nyatet, ngapalkeun, damel kelompok, ujian prakték sareng budaya. Aya 11 sési pondok sareng langsung. Nyokot catetan…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar-dasar Outlook dina wéb