Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun nyiptakeun a méja pangsi gampang hatur nuhun kana ieu Tutorial Excel 2007. Pilarian terang kumaha ngagunakeun alat Excel anu kuat ieu pikeun gampang ngolah jumlah data anu réa kalayan ngan ukur sababaraha klik.

Tutorial ieu sakitar 10 menit bakal ngajelaskeun naon anu anjeun tiasa lakukeun ku tabel pangsi.

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Manajemén proyék: Inisiasi pikeun Gantt dina Excel