ieu Latihan Word 2013 bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngawasaan alat sareng fitur anyar vérsi paling anyar tina parangkat lunak ngolah kecap Microsoft anu kawéntar.

Dina program latihan Word 2013 ieu

Diantara fitur-fitur anyar tina Word 2013 anu dibahas dina latihan ieu, urang bakal ningali khususna:

nyimpen jeung babagi payil Word jeung OneDrive ; hususna mujarab pikeun gawé babarengan kreasi sareng modifikasi tina Témplat dokumén kecap le modeu maca anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun Word dina modeu tablet kumaha ngatur dokumén anu panjang sareng rumit nganggo file pormat sareng marios alat komentar nyelapkeun média (gambar, pidéo, sareng sajabana) sareng nyebarkeunana dina Internét kumaha ogé, simpen file kecap sareng ngeksporna dina format PDF ...

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi fisik: 2- Mékanika titik material