Nyitak Friendly, PDF & Email

Diajar kumaha ngagunakeun platform COINBASE mésér bitcoin munggaran anjeun sareng cryptocurrency munggaran

Latihan ieu kanggo anjeun upami:

  • Anjeun hoyong beragam investasi anjeun;
  • Anjeun resep kana crypto-currencies sareng Bitcoin khususna;
  • Anjeun henteu terang dimana atanapi kumaha mésérna;
  • Anjeun mendakan yén mésér platform rumit pikeun dianggo.

Latihan ieu bakal ngabantosan pemula anu hoyong dipandu step by step dina panggunaan platform COINBASE.

Kuring nunjukkeun anjeun sadayana dina layar pamisah supados anjeun tiasa nuturkeun kuring sacara real waktos:

  • Ngadamel akun anjeun ku bonus $ 10;
  • Ngadamel transfer heula anjeun;
  • Mésér bitcoin munggaran anjeun atanapi ethereum;
  • Diajar kumaha ngajual deui sareng narik kemenangan anjeun;
  • Ngawangun portopolio crypto-currency;
  • Kéngingkeun cryptocurrency mimiti anjeun hatur nuhunkeun sareng tukeur ku bitcoin.

Nalika kuring mimiti resep kana bitcoin, kuring lumpat kana kasusah sareng butuh sababaraha lami pikeun pinuh ngartos kumaha jinis platform ieu jalan. Kuring malah ngalakukeun sababaraha kasalahan nalika kuring ngamimitian.

Kuring mutuskeun nyieun latihan ieu pikeun ngagampangkeun padamelan anjeun langkung gampang. Éta ditujukeun pikeun saha waé anu énggal dina alam semesta ieu. Kuring ngartos tina nguping jalma-jalma di sakuriling kuring naros ka kuring dimana kuring mésér kriptoaktor kuring, kumaha kuring nganggo platform bursa jsb. yén seueur jalma panginten ditahan nalika ngamimitian. Kuring miharep kursus ieu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng mangpaat!

COINBASE mangrupikeun platform patokan dina dunya cryptocurrency, aranjeunna nembé ...

maca  Pusat réspon kajadian cyber régional: nyiptakeun struktur di 7 daérah

Teras maca tulisan dina situs aslina →