Nyitak Friendly, PDF & Email

Jarak sosial di perusahaan

Dina kaayaan anu topéng henteu dipaké, SK parantos ngajantenkeun wajib ngahargaan jarak sosial 2 méter di sadaya tempat sareng dina sadaya kaayaan, tibatan sahenteuna hiji méter sapertos anu sateuacanna.

Ieu tiasa gaduh konsekuensi dina kontak-nyukcruk sabab upami jarak jauh anu sanés teu dipihormat, karyawan tiasa dianggap salaku kasus kontak. Protokol kaséhatan kedah gancang-gancang mekar dina hal ieu.

Kedah diémutan yén di perusahaan ngagem topéng sistematis dina tempat koléktif anu katutup. Adaptasi kana prinsip umum ieu kumaha ogé tiasa diayakeun ku perusahaan pikeun nyayogikeun spésifisitas kagiatan atanapi séktor propésional tangtu. Aranjeunna janten poko diskusi sareng staf atanapi wawakilna pikeun ngaréspon kabutuhan inpormasi sareng inpormasi pikeun rutin ngawas aplikasi, kasusah sareng adaptasi dina perusahaan sareng kelompok padamelan.

Dina sababaraha kasus anu mustahil pikeun ngagem topéng, anjeun kedah mastikeun yén jarak sosial 2 meter ieu dihormat.

Di tempat sareng kaayaan dimana ngagem topéng wajib, ukuran jarak fisik tetep sahanteuna hiji méter

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kuring milarian artos ku sistem io