Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun ngahijikeun aplikasi anu saé pikeun IUT, anjeun peryogi waktos, pamikiran, sareng naséhat anu saé… Kami nyarankeun anjeun ningkatkeun file anjeun ku nuturkeun 4 minggu mooc ieu, dina laju 30 menit per minggu.

wujud jeung ukuran

Eta geus dirancang pikeun adaptasi jeung sagala kaperluan: Anjeun tiasa eusi diri ku 30 menit saminggu, atawa méakkeun leuwih waktos aya; Anjeun ngan ukur tiasa ningali pidéo sareng ngalakukeun atanapi henteu kagiatan sareng kuis anu ditawarkeun; Urang bisa make eta pikeun buka jeung diskusi dina panglawungan jeung calon séjén, jeung siswa geus di IUT, atawa komo nanyakeun ka guru, anu sadaya bagian tina tim moderation urang.

Pondokna, sadaya jelema bisa ngalakukeun kursus sorangan di MOOC, sarta ngagunakeun eta salaku asah tukang ngaput atawa salaku JPO raksasa.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Drophipping sareng Shopify: Latihan lengkep Anjeun!