Nyitak Friendly, PDF & Email

Dibayar cuti: jaman cuti

Di seueur perusahaan, periode nyandak pakansi mayar dimimitian dina 1 Méi sareng réngsé dina 30 April, atanapi bahkan 31 Méi.

Poé anu moal dicandak saatos tanggal ieu leungit.

Aya kaayaan dimana penangguhan diidinan.

Dina raraga ngatur diri anjeun, candak saham sareng karyawan anjeun ngeunaan sababaraha dinten cuti anu kedah dilaksanakeun sateuacan tenggat waktos sareng rencanana cuti pikeun masing-masing.

Penting pikeun parios yén sadaya karyawan parantos tiasa nyandak pakansi mayar na.

Upami hiji padamel nganggap yén anjeunna henteu acan tiasa nyandak pakansi mayar na kusabab kalepatan anjeun, anjeunna tiasa ngaku, sateuacan tribunal industri, ngaruksak imbuhan pikeun karusakan anu dialam.

Dibayar cuti: kabawa ka jaman anu sanés

Upami padamel henteu tiasa nyandak cuti kusabab teu aya hubunganana sareng kaayaan kasihatanna (gering, kacilakaan padamelan atanapi henteu) atanapi mitoha (Labor Code, art. L. 3141-2), libur na henteu leungit, tapi ditunda.

Pikeun Pengadilan Kehakiman Uni Éropa (CJEU), pagawé anu teu tiasa nyandak cuti na mayar di

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tip PowerPoint 2019: Buku Desain