Nyitak Friendly, PDF & Email

PHK: pangertian

Aya dua bentuk PHK:

PHK disiplin; PHK konservatorium.

PHK disiplin nyaéta sangsi disiplin. Kontrak padamelan ditunda sababaraha dinten. Pagawe henteu datang damel sareng anjeunna henteu dibayar.

Dina kaayaan sapertos kitu, PHK kedah kalebet tanggal mimiti sareng akhir.

PHK pelindung ngamungkinkeun gantung langsung tina kontrak padamelan ngantosan sanksi akhir, prosedur anu peryogi waktos anu tangtu.

PHK konservatorium dituturkeun ku PHK disiplin

PHK konservatorium tiasa nyababkeun:

nyandak sanksi ringan saatos panjelasan anu ngayakinkeun ku padamel anu salah na (peringatan, jst.) atanapi bahkan henteu aya sanksi; transformasi kana PHK disiplin (henteu kedah waktos anu sami); anu nyandak sanksi langkung beurat: mindahkeun disiplin, demotion, atanapi malah PHK.

nuhun, anjeun tiasa ngarobih PHK jadi PHK disiplin.

Anjeun tiasa mutuskeun ngucapkeun PHK disiplin salaku sangsi nalika padamel na disimpen

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Situs anyar pikeun ngagampangkeun mobilitas sareng aksés kana padamelan