Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos sababaraha sasih milarian perusahaan, magang Tom dina taun mimiti Master dina Data Mega sareng Analisis Sosial ngagaduhan kontrak magang di awal Januari 2021. Anjeunna ngabagi sareng karirna, léngkah-léngkah pribadi na, dukungan anu dipiboga ku anjeunna ditampi ku CFA of Cnam, sareng naséhatna pikeun ngadorong jalma ngora tanpa kontrak magang pikeun milarian program diajar-kerja!

Lalampahan kuring

“Tom, kuring umur 25 taun, kuring dina taun mimiti Master dina Mega Data sareng Analisis Sosial. Saatos gelar Sarjana Sejarah di Lyon sareng gelar master munggaran dina bisnis buku, kuring ngalih ka Paris damel di perpustakaan Sejarah Kontemporer salami 2 taun. Kuring ngolah data tina dokumén (buku, kartu pos, poto, sareng sajabana) pikeun nempatkeun kana katalog online. Kuring laun janten resep kana manajemén data sareng analisa sareng mutuskeun pikeun ngahijikeun CFA of Cnam pikeun nambahan élmu kuring dina bidang ieu.

Saprak awal Januari 2021, kuring parantos mendakan program damel-damel salaku asistén anu ngurus misi dina divisi "Perusahaan sareng merek" dina Kajadian. Kajadian mangrupikeun perusahaan komunikasi sareng konsultasi komunikasi, anu berperan pikeun ngabantosan perusahaan sanés ngaoptimalkeun strategi komunikasi na.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar-dasar akustik: sora dina sagala bentukna