Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Upami anjeun desainer grafis, pamula atanapi ngalaman, sareng hoyong ngartos sareng ngawasaan prosés nyiptakeun grafis, pelatihan ieu kanggo anjeun. Serge Paulus, profésor parangkat lunak desain grafis, ngabahas prinsip sareng pituduh seni komposisi halaman, ogé dasar-dasar desain grafis. Léngkah-léngkah, anjeun bakal nganalisa seueur conto sareng mendakan kumaha nyorot kakuatan sareng relevansi desain grafis. Anjeun bakal diajar metode panempatan téks, cutout sareng visual. Anjeun bakal diajar kumaha milih warna sareng tipografi anu paling pas. Anjeun ogé bakal ningali prinsip anu teu katingali sapertos titik fokus, hirarki, harmoni ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Pangwangunan propésional: amankeun karir anjeun tanpa ngarobah sadayana