Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Tujuan utama tina pelajaran kahiji ieu nyaéta ngadamel presentasi anu saé kalayan basa Perancis anu leres. Salami kontak anu munggaran, penting pikeun nyayogikeun inpormasi anu ngaidentipikasi jalma anu anjeun nyarios, dina raraga netepkeun beungkeut kapercayaan pikeun sésana tukeur.

Nanging, paréntah anu hadé pikeun basa dimimitian ku diajar ngagunakeun éta!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pentingna Google Kalénder / Gmail / Kontak