Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Nalika damel di lingkungan internasional atanapi kedah nganyahokeun sababaraha jalma anu ngagaduhan budaya anu béda, penting pikeun marahmay. Anjeun ogé kedah diajar ngeunaan sababaraha cara pikeun ngadeukeutan budaya. Manajemén dina lingkungan multikultural mangrupikeun pangalaman anu euyeub anu ngamungkinkeun anjeun mendakan metode sareng alat anu béda sareng éfisién. Dina kursus ieu, Nicolas Babin masihan anjeun conto anu konkrit ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tutorial Gratis: Anggo Alat Inok Formula dina Excel