Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina 2020, langkung ti 500 jalma ngora dina magang dina sagala tingkatan latihan - rékor. Didorong ku otoritas publik, rumus na nyaéta narik seueur seueur nonoman pikeun paguron luhur. Alesan kasuksésan? Mangpaat sababaraha pikeun perusahaan sareng murid: ngembangkeun katerampilan anu gancang sareng pangalaman propésional anu munggaran anu disorot dina CV.

Sarébu mahasiswa sareng trainee diajar-kerja unggal taun, dugi ka 2025: ieu mangrupikeun tujuan ambisius anu ditetepkeun ku grup CDC Habitat, anu ngarencanakeun ngahijikeun kana sadaya bisnis sareng lokasi na, berkat mobilisasi tim HR sareng manajer anu kuat pisan. . "Komitmen masarakat mangrupikeun bagian tina DNA urang, sareng dina jaman krisis ieu, penting pikeun urang pikeun nyumbang kana kapentingan umum, sareng ku sabab éta pikeun padamel barudak ngora", nunjukkeun Marie-Michèle Cazenave, Wakil Diréktur Jénderal anu ngurus SDM pikeun donatur terkemuka Perancis.

Saperti murid-murid diajar anu parantos ngagabung kana jajaran CDC Habitat, langkung ti 500 nonoman anu magang di 000, sadaya tingkat latihan digabungkeun. Hiji catetan! Pikeun Diréktur Sumber Daya Manusa, latihan ieu, ngagabungkeun kanyaho tioritis sareng pangalaman praktis, ngagampangkeun transmisi kaparigelan sareng integrasi jangka panjang nonoman anu "nyayogikeun sudut pandang anu seger pikeun prakték-prakték urang, saluyu sareng kode ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mayar cuti: bantosan anu luar biasa tina dukungan nagara anu diperpanjang