Nyitak Friendly, PDF & Email

Kalayan langkung ti 860 juta panyatur di dunya, anjeun nyarios ka diri sorangan: naha henteu hiji deui? Naha anjeun badé ngamimitian diajar basa Cina? Kami masihan anjeun didieu sadayana alesan pikeundiajar Mandarin Cina, sareng sadaya naséhat anu saé pikeun ngamimitian diajar anu panjang sareng éndah ieu. Naha, kumaha, sareng sabaraha lami, urang ngajelaskeun sadayana ka anjeun.

Naha diajar Cina ayeuna?^

Janten tangtosna, Mandarin Cina sanés basa anu diaku gampang dipelajari. Bahkan ngagambarkeun hiji tantangan pikeun urang Kulon anu badé ngamimitian. Naraka tantangan anu masih nawiskeun seueur minat ... Pikeun anu resep kana tantangan, éta parantos janten alesan anu saé pikeun diajar éta, pikeun anu sanés di dieu aya alesan anu hadé pikeun diajar basa Mandarin ayeuna.

Ieu mangrupikeun basa anu munggaran di dunya^

Langkung ti 860 juta jalma nyarios basa Mandarin Cina di bumi. Éta basa anu paling diucapkeun sareng dianggo di dunya. Sakumaha seueur anu ngawartosan anjeun yén éta parantos aya alesan anu saé pikeun diajar éta: 860 juta jalma anu kedah komunikasi. Nyatana aya 24 dialek di Cina, sumebar ka propinsi. Nanging, basa Mandarin Cina kahartos

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pabrik Bantuan Internasional