Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyarioskeun kaputusan anjeun sareng balukarna dina waktos anu pas

Waktuna penting pisan. Upami anjeun ngumumkeun kaputusan anjeun mimiti teuing dina hubungan implementasi na, anjeun nyiptakeun waktos anu teu pasti anu tiasa ngabahayakeun. Tapi upami anjeun ngumumkeun éta telat, kalayan henteu aya kasempetan pikeun para karyawan mundur deui sareng kéngingkeun penjelasan anu langkung lengkep ngeunaan akibatna, maka anjeun bakal résiko ngajantenkeun aranjeunna karaos sapertos aranjeunna parantos nyanghareupan pelengkap.

Waktos ngemutan kumaha anjeun bakal ngalibetkeun tim dina ngungkulan balukarna. Nanging, perlu pisan yén selang waktu antara waktos pengumuman anjeun sareng panjelasan akibatna sareng tim cekap pikeun ngamungkinkeun aranjeunna ngeunteung ieu.

Candak lempeng ka titik

Dina waktos pengumuman anu henteu dipikaresep, anjeun résiko ragrag kana jebakan anu has: mimitian campur anjeun ku alesan pikeun nyandak kaputusan kontéks ékonomi, posisi persaingan ... Masih henteu gaduh inpormasi ngeunaan kaputusan éta. - malah, tim heran dimana anjeun badé angkat sareng ieu henteu leres-leres ngupingkeun deui. Pangaruh anu teu pikaresepeun tina sikep sapertos kitu nyaéta nyababkeun kacurigaan sareng teu percanten kana pidato anjeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Daptar khusus di Excel 2010