Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan MOOC ieu nyaéta pikeun masihan anjeun tinjauan profési Transisi Ékologis ngaliwatan testimonial ti profésional sareng tinjauan jalur latihan anu aya hubunganana.

Tujuanana pikeun kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan widang anu hétérogén pisan, profési anu rupa-rupa pisan katutupan ku transisi ékologis sareng jalur pelatihan anu béda pisan pikeun ngaksés éta kalayan ambisi ngabantosan murid SMA pikeun milari jalanna ngalangkungan sakumpulan MOOC, anu tangtu ieu. mangrupa bagian, nu disebut ProjetSUP.

Parobahan iklim, biodiversiti, tanaga, sumber daya alam... jadi loba tantangan urgent kudu dilaksanakeun! Sareng sabalikna tina anu dipikirkeun, sanés ngan ukur bisnis sababaraha séktor kagiatan anu langkung prihatin tibatan anu sanés ku masalah ieu. Sadaya séktor profésional sareng sadaya padagangan prihatin sareng gaduh peran dina transisi ékologis. Ieu malah hiji kaayaan pikeun ngahontal eta!

 

Profési transisi ékologis ngalaman salah sahiji dinamika anu paling kuat dina pasaran. Nyiptakeun padamelan ieu lumangsung dina widang anu variatif sapertos konstruksi, transportasi, kota, ékonomi sirkular, pendidikan, industri, kauangan, jsb. Ogé, naon waé kursus anjeun, jalur latihan aya pikeun ngalih ka profési anu bermakna ieu! Milih profési dina transisi ékologis ogé hartina nyieun komitmen!

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Jieun MOOC inklusif