Nyitak Friendly, PDF & Email

Dirancang salaku lalampahan ngaliwatan panalungtikan, MOOC ieu nampilkeun panalungtikan di Perancis dina rupa-rupa aspék sareng kasempetan profésional anu aya hubunganana.

Dina footsteps wartawan Caroline Béhague, urang bakal mawa anjeun ka opat "Tujuan": Élmu jeung Téhnologi, Asasi Manusa jeung Élmu Sosial, Hukum sarta Ékonomi, Kaséhatan.
Di unggal tujuan, urang bakal pendak sareng jalma anu terang ékosistem panalungtikan sareng profési anu pangsaéna: panalungtik sareng timna!
Ces ngawawancara bakal kasempetan pikeun naroskeun patarosan anu murid SMA dipercayakeun ka kami salami panalungtikan awal sapertos: kumaha milarian inspirasi? Naha urang tiasa nyéépkeun sababaraha taun dina topik anu sami? Naon anu kudu dipigawé lamun anjeun teu bisa manggihan nanaon?
"Stopovers" alamat téma cross-motong (kualitas panalungtik, kahirupan sapopoe, laboratorium panalungtikan, publikasi ilmiah) bakal ngalengkepan perjalanan.
Tur upami panalungtikan metot anjeun, tapi anjeun wondering ngeunaan jalur nu kudu dituturkeun, buka "titik Orientasi" dimana Eric Nöel, pembimbing hidayah, bakal nawiskeun Anjeun gagasan pikeun ngawangun sareng ngabuktoskeun proyék profésional anjeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngadamel mérek sareng produk anjeun dina sababaraha menit [MVB]