Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Ampir penting, Microsoft PowerPoint pasti parantos dipasang dina komputer. Ieu mangrupikeun parangkat lunak slide anu paling sering dianggo di dunya. Dina rapat sareng kolega atanapi di payun klien. Anjeun tiasa peryogi aplikasi ieu pikeun ngagambarkeun titik anjeun. Henteu aya anu langkung saé pikeun ngajaga panongton anjeun ngahudangkeun tinimbang presentasi anu saé. Campuran teks anu harmoni, video sareng gambar. Nganggo akal pisan Microsoft PowerPoint. Anjeun bakal tiasa ngawasaan kontén sareng bentuk éta. Campur tangan anjeun bakal kéngingkeun beurat tambahan. Inpormasi anu pangsaéna dipayunkeun dina mode naon waé anu dipikaresep moal narik perhatian saha waé.

Naon fitur utama Microsoft PowerPoint?

Pikeun ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun presentasi na tingkat profésional. Sagala berkisar "Slides" dina PowerPoint. Ieu kumaha kumaha nami dina unggal halaman atanapi geser. Sadaya unsur multimédia sareng tulisan anu anjeun badé kumpulkeun. Pikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong. Anjeun gaduh kamungkinan nyaluyukeun sacara rinci tempatna unggal objek dina dokumen éta. Sapertos software sanésna di Office suite. Anjeun bakal mendakan sajumlah tab anu disebarkeun sapanjang pita.

Béda tab na Microsoft PowerPoint

 

1. Hayu urang mimitian ku tab Utama.

Ieu dina tab ieu yén unsur anu ngamungkinkeun anjeun motong sareng némpelkeun némbongan. Teras pilih font sareng ngatur alinea anjeun. Fungsi anu kedah dianggo pikeun ngatur tata perenah slaid anjeun ogé kapendak di dieu.

maca  Setél kotak surat anjeun janten kotak musik

2. Teras ka kénca na, tab File.

Sadaya pilihan dawam anu kumpul di dieu. Open, save, print, nutup, sareng sésana.

3. Teras hayu urang teraskeun sareng tab anu penting pisan: Selapkeun.

Nalika anjeun hoyong ngenalkeun unsur dina slide Anjeun. Pencét tab sisipan sareng tambahkeun anu dipikahoyong. Gambar, video, grafik, teras sadayana anu tiasa mangpaat pikeun ningkatkeun presentasi anjeun.

4. Ayeuna hayu urang buka tab Creation.

Sakali dina tab nyiptakeun, anjeun bakal ningali susunan téma sareng modél warna. Anjeun oge bakal tiasa milih latar kanggo slide Anjeun.

5. Hayu urang teraskeun sareng tab Transisi.

Pikeun kamajuan tina hiji slide ka anu sanés nganggo gaya. Anjeun bakal manggihan saatos ngaklik Transisi. Sajumlah transisi nomer anu pikaresepeun. Mimitian ti klasik dilebur ka origami ngalangkungan morphosis.

6. Dina véna anu sami, tab Animasi

Ieu aya dina tab ieu yén sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun panggung unggal komponén terpadu perenahna. Anjeun gaduh kamungkinan ngonfigurasi penampilan masing-masing di geser.

7. Langsung saatos mindahkeun pita, tab Tampilan slide

Mung sapertos dina presentasi anu nyata. Anjeun tiasa ningali penampilan pasti tina unggal slide anjeun. Rékréasi visual ngeunaan presentasi anjeun sareng teraskeun ku modifikasi, atanapi lirénna di dinya.

8. Ayeuna hayu urang tingali dina tab Révisi.

Ieu tempat periksa mantra. Anjeun oge tiasa ngabandingkeun dua versi tina slide anu sami sareng tambihan komentar.

maca  Kumaha pikeun ngabersihan jaringan sosial anjeun dina menit kalawan Mypermissions?

9. Dina posisi kasalapan, tab Display

Dina lokasi ieu, urang nuju ngusahakeun tingkat zum. Dina jinis tampilan geser atanapi bahkan anu campur tangan masker. Anjeun ogé bakal mendakan dialog pikeun makro.

10. Akhirna urang béréskeun sareng tab Format

Nalika anjeun ngageser slide anjeun yén anjeun klik kana anu aya anu tiasa diedit. Tab anu nawiskeun anjeun alat anu diadaptasi béda muncul. Alat anu ngungkabkeun dirina béda pikeun video, teks, jsb.

Diajar Microsoft PowerPoint ku lakukeun.

Anjeun parantos mutuskeun pikeun ngiringan DIY dina PowerPoint. Anjeun hoyong ngadamel pidato anu nyorot damel anjeun. Sareng diantepkeun sacara pasti, presentasi kalayan méja anu teu tiasa dianggo sareng sora anu henteu resep. Éta henteu pajeulit. Anjeun ngan kedah nyandak waktos sakedik pikeun nonton pidio anu kuring nawiskeun dina tulisan ieu. Aranjeunna bakal ngantep anjeun ngartos pisan kumaha PowerPoint jalan. Sareng saeutik-saeutik janten otonom lengkep dina nyiptakeun slide tingkat profésional. Anjeun bakal masihan anjeun nu haladir karaos sapertos anjeun parantos ngalakukeun ieu saumur hirup. Sareng teu sapertos latihan saminggu, satengahna anjeun bakal hilap saatos 15 dinten. Aranjeunna aya dina pembuangan anjeun 24 jam sapoé. Tilu sési tilu puluh-menit, sakedik latihan.

Sareng kasus di kantong.

 

maca  Kumaha cara asimilasi dasar-dasar penting dina Microsoft Word?