Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha perusahaan anjeun ngalaman parobihan dina séktor kagiatanana? Naha anjeun padamel atanapi padamel, Transisi Koléktif ngadukung anjeun dina ngalaksanakeun latihan deui pikeun ngajangjikeun profesi di daérah anjeun, dina cara tenang sareng aman. Sistem ieu disetél salaku bagian tina rencana Perancis Relance.

Dikerjakeun ti saprak 15 Januari 2021, Transisi Koléktif ngamungkinkeun perusahaan ngantisipasi parobihan ékonomi di séktorna sareng ngadukung karyawan sukarelawan na pikeun latihan deui kalayan aman, tenang sareng cara anu disiapkeun. Sedengkeun nahan remunerasi sareng kontrak padamelan na, padamelan ieu nguntungkeun tina latihan anu dibiayaan ku Nagara, kalayan tujuan pikeun ngaksés profési anu ngajangjikeun di daérah tangkepan anu sami.

Naon profesi anu ngajangjikeun?

Ieu mangrupikeun profési anu muncul akibat tina kagiatan aktipitas atanapi profési anu anyar dina tegangan di séktor anu berjuang pikeun ngarékrut.

Kumaha kuring terang ngeunaan profesi anu ngajangjikeun di daérah kuring?

Dina raraga ngaidentipikasi leres perdagangan anu ngajanjikeun di daérah, daptar didaptarkeun ku Direccte saatos konsultasi sareng Komite Daérah pikeun Pakasaban, Pembinaan sareng Pelatihan Kejuruan (CREFOP). Hiji tujuan: pikeun prioritaskeun pembiayaan tina jalur karir karyawan anu lebet kana sistem énggal ieu kana profési ieu.
Patanyaan ngeunaan Daptar ieu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngahasilkeun artos dina internét 10 bisnis pikeun diluncurkeun dina 2021