Nyitak Friendly, PDF & Email

Disleksia mangaruhan rébuan mahasiswa di universitas Perancis. Cacat ieu aya hubunganana sareng betah sareng kamampuan individu pikeun maca sareng nyerat, sahingga janten halangan - tapi henteu aya watesna - pikeun kamampuan diajar di situ. Guru paguron luhur bisa kalayan gampang ilubiung dina rojongan tina dyslexic, dina syarat uninga hadé sipat handicap ieu sarta sagala rupa sarana rojongan pikeun gangguan ieu.

Dina kursus kami "Siswa disleksia di aula kuliah kuring: Ngartos sareng ngabantosan", kami hoyong familiarize anjeun sareng disleksia, manajemén medico-sosial sareng épék anu tiasa aya dina karusuhan ieu dina kahirupan universitas.

Urang bakal ningali prosés kognitif anu dimaénkeun dina disleksia sareng dampakna dina karya akademik sareng diajar. Kami bakal ngajelaskeun terapi ucapan anu béda sareng tés penilaian neuro-psikologis anu ngamungkinkeun clinician ngadamel diagnosis sareng ciri profil unggal individu; léngkah ieu penting pisan supados murid tiasa langkung ngartos gangguanna sareng nempatkeun anu dipikabutuh pikeun kasuksésan dirina. Kami bakal ngabagikeun sareng anjeun studi ngeunaan déwasa anu disleksia, sareng langkung khusus ngeunaan murid anu disleksia. Saatos diskusi sareng profésional pangrojong ti jasa universitas pikeun ngajelaskeun alat bantu anu sayogi pikeun anjeun sareng murid anjeun, kami bakal nawiskeun anjeun sababaraha konci pikeun adaptasi pangajaran anjeun ka cacad anu teu katingali ieu.

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kaséhatan kerja: penyuluhan penundaan kunjungan médis sareng tugas-tugas énggal ti médis pendudukan