Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC "perdamaian sareng kaamanan di Afrika anu nganggo basa Perancis" ​​ngajelaskeun krisis utama sareng nawiskeun réspon asli kana tantangan anu ditimbulkeun ku masalah perdamaian sareng kaamanan di buana Afrika.

The MOOC ngidinan Anjeun pikeun acquire pangaweruh dasar tapi ogé pangaweruh-kumaha, misalna patali jeung manajemén krisis, operasi peacekeeping (PKO) atawa reformasi sistem kaamanan (SSR), dina raraga nyadiakeun latihan kalawan dimensi teknis na profésional pikeun nguatkeun budaya karapihan nyandak kana akun realitas Afrika

wujud jeung ukuran

MOOC lumangsung leuwih 7 minggu kalawan jumlahna aya 7 sesi ngagambarkeun 24 jam palajaran, merlukeun tilu nepi ka opat jam gawé per minggu.

Ieu revolves sabudeureun dua sumbu handap:

- Lingkungan kaamanan di Afrika anu nganggo basa Perancis: konflik, kekerasan sareng kajahatan

- Mékanisme pikeun pencegahan, manajemén sareng résolusi konflik di Afrika

Chaque séance est structurée autour : de capsules vidéos, d’interviews d’experts, de quizz pour vous aider à retenir les notions clés et de ressources écrites : cours, bibliographie, de ressources complémentaires mises à la disposition des apprenants. Des interactions entre l’équipe pédagogique et les apprenants sont menées dans le cadre du forum. Un examen final sera organisé pour la validation du cours. A la conclusion seront abordés des éléments prospectifs et les enjeux d’avenir en terme de paix et sécurité sur le continent en général.

maca  Ngawangun hiji karajaan Instagram tanpa otomatis