Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Teu aya anu tiasa kahontal tanpa kasusah. Pasti, tapi résiko anu henteu diatur pikeun nahan anjeun, atanapi bahkan nyegah anjeun ngahontal tujuan proyék anjeun. Dina latihan ieu, Bob McGannon, panulis sareng manajer proyék, ngajarkeun anjeun ngantisipasi, meunteun sareng ngatur résiko anu aya hubunganana sareng proyek anjeun, ageung atanapi alit. Milarian kumaha carana ngukur kasabaran résiko ti pamangku kapentingan anjeun, ngembangkeun rencana résiko sareng ngadaptar, atanapi bahkan mastikeun kontinuitas hiji proyek.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pikeun sisipan Éropa: Konperénsi "Kabijakan inklusi pikeun ngaréspon tangtangan pamulihan"