Nyitak Friendly, PDF & Email

Naon padamelan anjeun dina bisnis anjeun diperyogikeun pikeun ilubiung, ngatur sareng mingpin rapat. Latihan ieu nawiskeun anjeun ngan dina sajam sakumpulan alat pikeun leres nyiapkeun, ngaluncurkeun sareng nyimpulkeun rapat anjeun. Salami kursus ieu anjeun bakal ningali sababaraha jinis rapat, sikap para pamilon sareng sababaraha aturan penting komunikasi.

Anjeun ogé bakal diajar seueur téhnik pikeun mempermudah sareng ngatur rapat. Latihan ieu dieuyeuban ku tilu skénario rapat pikeun ngagambarkeun naon anu anjeun telah pelajari. Ogé, skénario ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nganalisis sababaraha unsur penting pikeun nyiapkeun rapat dina sababaraha kaayaan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  CSE: inpormasi sareng konsultasi