Nyitak Friendly, PDF & Email

diterbitkeun 30.10.20 diropéa12.02.21

Dikerjakeun ti saprak 15 Januari 2021, Transisi Koléktif dimungkinkeun pikeun ngantisipasi parobihan ékonomi perusahaan ku ngadukung karyawan sukarelawan nuju latihan anu tenang, siap sareng dianggap latihan.

1 / Identipikasi padamelan anu lemah dina perusahaan

Supados karyawan hiji perusahaan kéngingkeun kauntungan tina pangrojong jalur transisi koléktif, perusahaan kedah négosiasi perjanjian jenis GEPP (manajemén padamelan sareng jalur propésional). Anu terakhir kedah ngaidentipikasi padamelan anu dianggap lemah dina perusahaan. Hiji tujuan: kalibet dina dialog sosial dina perusahaan ngeunaan padamelan anu kaancam.

 

nyatet : pikeun negosiasi perjanjian ieu sareng netepkeun daptar padamelan anu lemah, perusahaan tiasa didukung ku operator keterampilan (OPCO) atanapi mobilisasi jasa sapertos jasa konsultasi SDM.

Sakali réngsé, perjanjian éta dikirimkeun online ka Direktorat Daérah pikeun Perusahaan, Kompetisi, Konsumsi, Tenaga Kerja sareng Padamelan (Direccte) pikeun pendaptaran salaku bagian tina prosedur jauh. Resi bakal dikirim ka perusahaan.

2 / Nyiptakeun file pamundut dukungan

Perusahaan mangrupikeun, kalayan bantosan operator katerampilan na dimana lumaku,

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Natal, taun énggal: naha dunungan anjeun tiasa maksa anjeun damel?