Nyitak Friendly, PDF & Email

INFILE FAIL KELUARGA - Sing ati-ati, dina waktos krisis kaséhatan akibat pandemi Covid-19, Matignon milarian nguatkeun hak-hak karyawan tertentu. Perdana Menteri, Jean Castex, curhat, ku dua katetepan 12 Pébruari diterbitkeun énjingna ka resmi Journal, misi ka dua anggota parlemén ti mayoritas pikeun digarap "Kaayaan pamekaran sababaraha rupi organisasi padamelan padamelan dina padamelan pondok". Tukangeun judul panjang ieu, nyumputkeun kahoyong pikeun nyiapkeun a "Reformasi" dimaksudkeun pikeun nguntungkeun pagawé dina kontrak panggunaan jangka panjang (CDDU), nunjukkeun surat pertunangan, anu File kulawarga diala, dikirimkeun ku Matignon ka sénator Rassemblement des democrats, progressistes et independants (RDPI) Xavier Iacovelli sareng ka timbalan La République en Marche (LREM) Jean-François Mbaye.

nu"Kecuali" éta mangrupikeun CDDU "Dina hukum kuli Perancis" mangrupikeun alat anu sayogi pikeun dunungan ti"Sakitar lima belas séktor", émut kapala pamaréntah dina seratna. Aturan sakitar CDDUs nyayogikeun sakedik panyalindungan pikeun padamel: kontrak ieu dicirikeun ku henteuna mayar premi anu matak pikasieuneun, "Kecuali klausa khusus anu disayogikeun dina perjanjian koléktif". Kodeu tina

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Proyék dina géografi