Nyitak Friendly, PDF & Email

29% kasus anu diidéntifikasi Covid-19 asalna ti tempat damel, numutkeun panilitian pang anyarna ku Institut Pasteur. Dina upaya ngabendung kontaminasi di tempat damel, pamaréntah parantos mutuskeun pikeun mastikeun aturanana. Versi anyar protokol kasihatan tempat damel ayeuna nuju dibahas antara Kamentrian Tenaga Kerja sareng mitra sosial. Téks na kedah dipasang dina Salasa sonten ieu.

Dahar beurang nyalira di kantorna

Khususna, éta ngarencanakeun ngawasi katering koléktif di perusahaan. Éta bakal tiasa waé tuang siang di kantin, tapi anjeun kedah nyalira dina méja, tinggalkeun tempat anu kosong di payuneun anjeun sareng hormat jarak dua méter antara unggal jalma. Maksudna nyaéta ruang 8 méter pasagi di sakuriling anjeun. Éta bakal sami upami tuang dicandak di kantorna.

Pikeun ngirangan jumlah padamel anu aya dina waktos anu sami di kantin perusahaan, pengusaha kedah "sistematis" adaptasi jam kerja sareng nyetél jasa anu kaganggu. Pamaréntah ogé ngarékoméndasikeun nyetél sistem makan siang anu dibungkus anu bakal dijemput karyawan

maca  1 Maret 2022 - Diterapkeunana Kontrak Pertunangan Pamuda