Print Friendly, PDF & Email

Perdana Menteri, Jean Castex, bakal nambah topik iki karo serikat pekerja lan organisasi pengusaha sajrone pertemuan sosial ing dina Senin, 15 Maret. Matignon rencana kanggo mbayar nggawe piranti sing diilhami dening bonus Macron, kanggo entuk manfaat saka para pekerja sing diarani "Baris nomer loro", dicethakaké ana Le Parisien et Les Echos.

Bonus daya tuku sing luar biasa, sing dikenal minangka bonus Macron, dileksanakake ing pungkasan taun 2018 kanggo nesu karo "rompi kuning". Iki minangka kamungkinan sing diwenehake marang perusahaan swasta kanggo mbayar jumlah sing ora dikenai pajak penghasilan lan ora dikatutake saka kontribusi sosial kanggo karyawan sing upah kurang saka setara kaping telu saka upah pertumbuhan antar profesional (Smic) minimal. Ing 2019, jumlah maksimal bisa nggayuh € 1. Ing taun candhake, jumlah kasebut dibebayani nganti 000 € ing perusahaan tanpa perjanjian pambagi bathi, lan € 1 ing perusahaan liyane.

Aturan piranti anyar sing bisa ditemtokake isih ditemtokake. Informasi babagan subyek bisa dikirim menyang serikat pekerja lan perusahaan nalika konferensi dialog sosial sing dijadwalake dina Senin.

maca  Dhukungan struktur integrasi ing implementasi Afest