Print Friendly, PDF & Email

Bantuan kanggo ngrekrut wong enom: ekstensi nganti 31 Mei 2021

Nganti 31 Maret 2021, sampeyan bisa entuk manfaat, ing kahanan tartamtu, saka pitulungan finansial yen sampeyan nyewa wong enom ing umur 26 taun sing remunerasi kurang saka utawa padha karo 2 kaping upah minimal. Bantuan iki bisa nganti € 4000 liwat 1 taun kanggo karyawan full-time.

Kanggo njaga mobilisasi perusahaan kanggo pemuda, Menteri Tenaga Kerja ngumumake perpanjangan bantuan iki nganti 31 Mei 2021. Nanging, wiwit tanggal 1 April 2021 nganti 31 Mei 2021, bantuan iki mung kudu diwenehake kanggo upah diwatesi dadi 1,6 upah minimum kanthi logika penundaan pitulung kanthi bertahap.

Pitulung sinau kerja sing luar biasa: ditambah nganti 31 Desember 2021

Bantuan sing luar biasa bisa diwenehake, miturut syarat tartamtu yen sampeyan ngrekrut magang utawa karyawan ing kontrak profesionalisasi. Bantuan iki, sing regane 5000 utawa 8000 euro, gumantung saka kasus kasebut, bubar dianyarake, nanging mung kanggo wulan Maret 2021 (waca artikel "Bantuan kanggo magang lan kontrak profesionalisasi: sistem anyar kanggo Maret 2021").

Ekstensi kanggo ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kesehatan Humaniora