Bota dixhitale po ndryshon me shpejtësi dhe inteligjenca artificiale (AI) po revolucionarizon metodat e gjenerimit të të ardhurave në internet. ChatGPT, një mjet i fuqishëm i zhvilluar nga OpenAI, ofron mundësi të jashtëzakonshme për të rritur të ardhurat tuaja. Trajnimi falasFitoni para me ChatGPT dhe AI” nga Thomas Gest, ekspert i marketingut dixhital, ju udhëzon hap pas hapi për të shfrytëzuar fuqinë e ChatGPT.

Përmbajtja e trajnimit

Ky trajnim falas online është i strukturuar në dy seksione dhe përfshin gjashtë seanca me një kohëzgjatje totale prej 35 minutash. Do të mësoni se si të përdorni ChatGPT për:

  1. Gjeneroni përmbajtje cilësore për faqet e internetit dhe blogjet, duke tërhequr kështu më shumë vizitorë dhe duke gjeneruar të ardhura përmes reklamave dhe programeve shoqëruese.
  2. Krijoni skripta shitjesh të suksesshme për bizneset, duke rritur kështu shitjet dhe të ardhurat e tyre.
  3. Dizajnimi i chatbot-eve për bizneset, përmirësimi i përvojës së përdoruesit dhe rritja e shitjeve përmes shërbimit të automatizuar të klientit.
  4. Prodhoni përgjigje automatike për forumet dhe rrjetet sociale, duke ndihmuar kompanitë të menaxhojnë praninë e tyre në internet dhe të ndërveprojnë me audiencën e tyre në mënyrë më efektive.

Përveç këtyre teknikave, trajnimi ju prezanton edhe me mënyra të reja për të shfrytëzuar potencialin e ChatGPT dhe për të gjeneruar të ardhura pasive. Videot e trajnimit përditësohen rregullisht për t'ju mbajtur të përditësuar me risitë dhe këshillat më të fundit të AI.

Audienca e synuar

Trajnimi u drejtohet si fillestarëve ashtu edhe personave me përvojë të mëparshme në marketingun dixhital ose përdorimin e AI. Pavarësisht nëse kërkoni burime të reja të ardhurash në internet ose dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja ekzistuese, ky trajnim falas do t'ju ofrojë mjetet dhe njohuritë për të përdorur ChatGPT dhe AI ​​në biznesin tuaj online.

LEXO  Shërbimet më të mira online për dërgimin e dosjeve të mëdha pa regjistrim.