Sapo keni filluar karrierën tuaj në fushën e mbështetjes së IT dhe dëshironi të kuptoni më mirë se si të menaxhoni në mënyrë efektive kërkesat e ekipit tuaj dhe të klientëve tuaj? Ju jeni në vendin e duhur!

Gjatë viteve, janë zhvilluar mjete dhe praktika specifike për të menaxhuar në mënyrë efektive shërbimet e TI-së dhe për të ofruar mbështetje cilësore. Biletat, prioritizimi i kërkesave, menaxhimi i historisë dhe zgjidhjes, raportimi, portalet e klientëve dhe bazat e njohurive janë të gjitha teknika të provuara.

Në këtë kurs, ne do të përdorim versionin e provës falas të mjetit Zendesk për t'ju njohur me bazat e menaxhimit efektiv të biletave. Do të mësoni kushtet teknike të fushës, si dhe mënyrat më të mira për të komunikuar me bashkëpunëtorët dhe klientët tuaj për të zgjidhur shpejt problemet e tyre.

Me këtë trajnim, ju do të jeni në gjendje ta bëni punën tuaj të mbështetjes teknike më pak stresuese dhe më efikase. Klikoni "Fillimi i kursit" për të zhvilluar aftësitë tuaja për menaxhimin e shërbimit të IT.

LEXO  Të jetosh në Francë - A1