Print Friendly, PDF & Email

Sidomos nëse jeni fillestar, shijoni këtë video të shkurtër në softuerin PowerPoint 2019. Në një kohë rekord do të jeni në gjendje të shtoni stil në prezantimet tuaja. Në një progres të qartë dhe të saktë, ne shpjegojmë se si të rreshtoni dhe të përqendroni një tekst. Gruponi objektet dhe përdorni gradientët e ngjyrave, të gjitha për një pamje moderne që do të shënojë në mënyrë të pashmangshme audiencën tuaj. 

LEXO  Falas: Automatizoni marketingun tuaj WordPress me WPfusion