Përshkrim

Ky trajnim mbi Modelin e Biznesit Kanavacë është menduar kryesisht për të

Krijuesi i Startup-eve inovative

Tek TPE

Dhe auto-sipërmarrësit

Sidomos për ata që dëshirojnë të fillojnë në aventurën sipërmarrëse në sektorin e shërbimeve të IT

Ne ju ofrojmë përmes këtij trajnimi një mjet të thjeshtë, Kanavacën e Modelit të Biznesit, i cili mbetet mjeti referues i cili do t'ju lejojë të hartoni elementët kryesorë të projektit tuaj dhe t'i organizoni ato në një tërësi, fillimisht koherente, më pas relevante apo edhe inovative.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e komunikimit publik territorial