Ce punë praktike Lë pas falas, do t'ju tregojë si të përdorim segmente për të filtruar të dhënatTabela strumbullar (TDC).

Ce video tutorial, është pjesë e "Kurs i plotë mbi tabelat dinamike të strumbullarëve” që është në dispozicionin tuaj nëse dëshironi të zotëroni këtë nocion thelbësor të Excel.

Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë temë.
Tutorial i mirë!

 

Josselin Baldé ka publikuar 32 udhëzime mësimore dhe ka marrë një vlerësim mesatar prej 4,7 / 5 nga 5 mësime të shitura. Josselin Baldé është një trainer i certifikuar tuto.com. Shihni të tjerët Trajnimi i Josselin Baldé

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Udhëzuesi i plotë për marketingun me email me SMessage