Dimana lumaku, dunungan ogé kedah nyumponan tenggat waktu anu tangtu anu jadi tolok ukur dina diayakeun dialog sosial sareng staf atanapi perwakilan serikat pekerja ngeunaan masalah latihan kejuruan di perusahaan. Kituna manajemén diperyogikeun pikeun sacara resmi ngabahas sareng Komite Sosial sareng Ékonomi (CSE) ngalangkungan dua konsultasi taunan ngeunaan orientasi strategis perusahaan sareng kabijakan sosial na *.

Henteu aya perjanjian perusahaan atanapi cabang, kode tenaga kerja henteu netepkeun jadwal pikeun konsultasi ieu, anu aya hubunganana sareng sababaraha mata pelajaran: parobihan padamelan, kualifikasi, program latihan sababaraha taun, magang sareng, pangutamana, rencana pangwangunan . kaahlian (PDC, rencana latihan tilas).

Catetan: henteuna konsultasi teratur dina PDC mangrupikeun kalepatan tina halangan pikeun dunungan anu tiasa disaur ku perwakilan staf, pendapat CSE tetep aya pituah dina sadaya kasus.

 Pikeun bagian aranjeunna, dua dinten damel sateuacan rapat CSE, anggota badan anu kapilih ngagaduhan kamungkinan ngirim catetan tertulis ka dunungan anu ngadaptar patarosan-patarosanna anu kedahna dibales. Di perusahaan anu sakurang-kurangna 50 padamel, dunungan kedah nyayogikeun perwakilan padamel sareng a

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mimitian éfisién dina 5 euro (1/3)