Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun badé ngamimitian kursus latihan, tapi anjeun henteu terang kumaha carana? Sedengkeun proyék-proyék propésional bénten-bénten (latihan deui, ngamutahirkeun sareng kéngingkeun katerampilan, sareng sajabana), patarosan-patarosan tangtu kedah ditaros sateuacan ngamimitian latihan. Ieu tips kami pikeun ngamimitian dina suku katuhu.

Candak waktos pikeun mikir

Gagasan latihan deui parantos ngalirasi sirah anjeun salami sababaraha sasih? Naha anjeun resep kana padamelan anjeun, tapi hoyong tanggung jawab anu sanés? Nembe dipareuman, naha anjeun badé nambihan senar énggal dina busur anjeun? Unggal profil sareng unggal kaayaan unik. Nanging, sateuacan ngamimitian prosés latihan, perlu nyéépkeun waktos pikeun muhasabah pikeun nyayogikeun katerampilan sareng kahoyong anjeun, tapi ogé nyandak tinjauan pasar tenaga kerja. Sareng daptar séktor anu ngarékrut. Anjeun teras bébas ngarahkeun diri kana penilaian katerampilan atanapi Déwan Pangembangan Profesional (CEP). Atanapi, upami anjeun milari padamelan, candak Peunteun Kaahlian sareng Kamampuh Profesional (ECCP) atanapi ngadaptar pikeun bengkel ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  "Pangintipan propésional kuring sumping dina waktos anu pas sareng ngagagas hiji padamelan anu teu disangka-sangka. "