Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Hello!

Wilujeng sumping di program ieu, sareng ieu anu anjeun kedah émut 🙂

Kuring bakal nyaritakeun ngeunaan 40 rencana aksi pikeun nempatkeun dina tempat langsung, dina 9 daérah utama anu ngawangun éta kasuksésan bisnis !

Sajaba ti éta, anjeun tiasa tingali catetan anu dipasihkeun ku peserta kana program kuring, sigana bakal langkung konkrit 🙂

Kapentingan pikeun anjeun éta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngahémat seueur waktos dina ngamimitian anjeun, sarta hususnanyepetkeun penjualan anjeun jangka pondok.

Tujuanana kuring nyaéta saderhana pisan.

Ngurangan sabisa-bisa dinten atanapi bisnis anjeun bakal janten nguntungkeun!

Ieu campuran alesan jeung strategi.

Anjeun didieu sabab geus ngamotivasi. Ku kituna hayu atuh ngabejaan Anjeun tentang strategi, éta wewengkon kaahlian abdi 🙂

deui, tingali ulasan ditinggalkeun dina latihan kuring, komo deui hatur nuhun tulus sareng haneut 🙂

ieu 10 taun kerja keras yén kuring disusun sangkan anjeun nyandak hiji jalan pintas ageung.

maca  Latihan Powerpoint 2016: Pangwangunan