Nyitak Friendly, PDF & Email

Ce tutorial video gratis ngajelaskeun sacara rinci naha kadang perlu beku sél nalika itungan sareng kumaha ngalakukeunana di Microsoft Excel.

Anjeun ogé bakal mendakan a trik pikeun nyalin rumuskeur ngaranan sél pikeun ngabekukeunana (sahingga nyingkahan dolar) sareng a pilihan nambahan sering manpaat.

ieu video gratis mangrupa bagian tina kursus lengkep "Excel: Ngawasaan dasar - Latihan jeung jawaban".
Basa anu saderhana, jelas tiasa diakses ku sadayana.
Kuring tetep sayogi dina ruang gotong royong pikeun ngajawab patalékan anjeun ngeunaan kursus ieu.

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Hirup di Perancis - A1