Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu inisiasi Excel gratis dina pidéo, panggihan atanapi terang kumaha carana

tandaan wates, ngahijikeun sél, nganggo fungsi SUM, AVERAGE, MIN, MAX sareng fungsi NB.SI pikeun langkung jauh. Urang bakal ngabahas pormat kondisional, penting dina Excel. Anjeun ogé bakal ningali kumaha gampangna ngahasilkeun grafik, naha éta histogram atanapi pie 3D.

Kuring tetep sayogi dina ruang gotong royong pikeun ngajawab patalékan anjeun ngeunaan kursus ieu.
Upami anjeun hoyong langkung jauh dina diajar anjeun, panggihan formula anu paling sering dianggo dina Excel.
Daptar eusi latihan Excel ieu (durasi: 55m47s)

Pembentangan program

Pembentangan program bebas 00:01:21

Ngadamel méja

Cirian wates ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Anggo bagéan pikeun nyaring data