Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Mangtaun setrés anu berkepanjangan, patali sareng padamelan anjeun, kahirupan pribadi anjeun atanapi masalah kaséhatan anjeun, tiasa nyababkeun kabeurangan. Kaayaan kacapean émosional, méntal sareng fisik ieu ngirangan produktivitas sareng nyéépkeun énergi anjeun. Tugas sadidinten ngabahekeun anjeun sareng anjeun beuki sinis sareng pait. Dina latihan ieu, Todd Dewett ngabantosan anjeun ngaidentipikasi panyabab utama karusakan, sapertos dinten damel anu panjang, seueur teuing perjalanan bisnis, henteu liburan, sareng sajabana. Janten turutan naséhat palatih anjeun pikeun milari jalan pikeun nyegah timbulna setrés. Anjeun teras bakal ngaraos langkung saé dina kahirupan anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  12 Oktober 2020 Ningkatkeun masa depan propésional anjeun sareng CEP Dina pandangan akibat tina krisis kaséhatan di pasar tenaga kerja anu tiasa ngahasilkeun paningkatan latihan sareng mobilitas, naséhat pangembangan profesional katingali penting.