Nyitak Friendly, PDF & Email

panerapan pamakaman accompanies évolusi societal. MOOC ieu tujuanana pikeun ngenalkeun anjeun kana dasar-dasar hukum anu ayeuna, diturunkeun sapanjang sajarah. Urang bakal ngabahas kaayaan maot sarta dampak maranéhanana dina hukum lumaku, anggapan ngeunaan "relatif pangdeukeutna, sarta hak dikubur di kotamadya.

Sakali prinsip-prinsip ieu ditetepkeun, kuburan, rohangan anu béda-béda ogé alun-alun confessional bakal dibahas. Hiji sési lajeng bakal sagemblengna devoted kana kremasi sarta kamajuan panganyarna na. Burials di concessions, manajemén concessions, bakal subyek sési panungtungan.

Pikeun langkung jauh, dokumén sareng pidéo ngalengkepan sareng ngagambarkeun koméntar.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Perancis Relance: parantos 500 ahli waris tina kursus cybersecurity!