Nyitak Friendly, PDF & Email

Rencana komunikasi, kasohor sareng gambar, majalah kotamadya, situs wéb, komunikasi internal, hubungan pers, pamasaran wilayah, jaringan sosial ... ngalangkungan panyeken alat anu béda, Mooc ieu masihan anjeun pangaweruh sareng kaahlian penting pikeun nempatkeun pondasi strategi komunikasi. diadaptasi ka masarakat.

Dumasar kana misi husus otoritas lokal (minuhan, sacaket mungkin ka warga, tina misi palayanan publik dina sagala aspek kahirupan), ogé ngabalukarkeun réfléksi dina isu strategis komunikasi anu revolves sabudeureun segitiga dipilih pajabat/pajabat. /warga.

wujud jeung ukuran

Ce Mooc comporte six séances. Chaque séance est constituée de vidéos courtes, de témoignages de professionnels, de questionnaires et de documents d’accompagnement… ainsi que d’un forum de discussion permettant les échanges entre les participants et l’équipe pédagogique. Sesi kalima geus enriched pikeun minuhan tungtutan peserta didik ti sési saméméhna.

maca  Industri pangan: ningkatkeun kinerja énergi