Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Dina kontéks kaséhatan ayeuna, gunana pikeun terang bédana. Ieu leres kanggo perusahaan, tapi ogé pikeun sadaya padamel. Diajar diajar, lincah dina sadaya kaayaan, janten panasaran sareng mekarkeun bidang kaparigelan anjeun, adaptasi sareng metode kerja digital anu langkung, kalayan kaayaan kerja anu langkung fleksibel.

Poé mimiti usum gugur mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngartikeun proyek anjeun sareng kursus profesional anu anyar! Ngadamel pilihan pikeun ngembangkeun katerampilan anjeun sareng kamekaran profesional anjeun. Ngarobih, pikeun kéngingkeun sakedik tambahan anu bakal ngabédakeun anjeun.

Di IFOCOP, kami ogé parantos robih pikeun ngadukung langkung saé karyawan dina ngembangkeun karirna atanapi proyek latihan deui.

Kami nawiskeun aranjeunna formula pendidikan anyar, langkung cocog sareng jadwalna, aspirasi sareng impianana pikeun pikahareupeun: Pelatihan tatap muka salami siang pikeun aranjeunna anu peryogi rapat nyata Latihan 100% dina jarak anu jauh, tiasa kahontal dina sore sareng akhir minggu kanggo anu parantos dinten-dinten sibuk. "Gancang" latihan tatap muka pikeun jalma anu buru-buru ngarobih

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naékna otomatis tina upah minimum ku 2,65% dina 1 Méi