Nyitak Friendly, PDF & Email

Salah sahiji padamel kuring nuju cuti sakit henteu ngintunkeun kuring cuti sakit anu énggal sareng henteu balik deui ka jabatanana saatos gencatan kerja. Anjeunna nuduh kuring henteu ngatur kunjungan tindak lanjut pikeun ubar padamelan. Naha kuring tiasa nganggap henteuna ieu salaku ninggali padamelan kuring sareng ngabubarkeun pagawé kuring?

Pengadilan Kasasi nembe kedah nangtoskeun kasus anu sami.

Henteu lereskeun: tempat kunjungan deui

Cuti gering salami sabulan parantos ditetepkeun pikeun padamel. Dina akhir stoppage ieu, pagawé anu henteu acan balik ka stasiun padamelanana sareng henteu ngintunkeun perpanjangan naon, dununganna ngintun anjeunna serat kanggo nyuhunkeun kabeneran henteuna atanapi kanggo neraskeun padamelanana.

Dina henteuna réspon, dunungan mecat jalma anu prihatin kusabab salah laku anu serius akibat tina teu aya alesanna, anu numutkeun dunungan éta ciri anu ninggali jabatanana.

Karyawan nyita pengadilan industri, kontes PHK na. Numutkeun ka anjeunna, henteu kéngingkeun panampi panggilan pikeun pamariksaan ulang ku jasa ubar padamelan, kontrakna tetep ditunda, janten anjeunna henteu ngagaduhan

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha carana lirén narjamahkeun dina sirah anjeun? - Mikir dina basa séjén [VIDEO]