Nyitak Friendly, PDF & Email

Kauntungannana jenis 2021: tuangeun

Partisipasi dina waragad tuang ku dunungan mangrupikeun kauntungan sapertos anu ditambihkeun kana imbalan awis padamel. Kauntungan ieu kalebetkeun kana dasar kontribusi sosial.

Pikeun nangtoskeun jumlah na, sakililing penilaian ngeunaan biaya tuangeun kedah dilaksanakeun.

Kauntungannana jenis 2021: perumahan

Penyediaan perumahan ka padamel mangrupikeun kauntungan tina jasa upami bekel ieu gratis atanapi upami séwa anu dibayar tetep handap.

Mangpaat perumahan ieu dina jenis dinilai ku tingkat rata dumasar skala anu ngempelkeun manpaat tambihan: cai, gas, listrik, pemanasan, garasi.

Evaluasi gumantung duanana kana remunerasi kotor para padamel boh kana jumlah kamar dina akomodasi.

Skala 2021 anu énggal pikeun tuangeun sareng kauntungan perumahan sapertos ayeuna parantos diénggalan.

Kauntungannana: direksi perusahaan

Penilaian tingkat rata tiasa dianggo pikeun:

minoritas sareng egaliter manajer SARL sareng SELARL; pimpinan dewan direksi, manajer umum sareng wakil umum manajer SA sareng SELAFA (perusahaan swasta sareng bentuk anonim) sareng manajer umum sareng direksi ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha carana ngadamel sajak "perasaan milik" sareng "padamelan jauh"?