Nyitak Friendly, PDF & Email

Kumaha carana ngadamel resume anu pikaresepeun sacara visual dina Word. Kami ngadamel conto conto CV ti A dugi ka Z.

Kasempetan pikeun urang ningali poin-poin anu sacara teknis masalah sapertos:

  • Nyelapkeun gambar kana bentuk, ngawarnaan sareng motong gambar
  • Nyiptakeun palang tingkat
  • Ngagambar garis waktu
  • Atur tab sareng halte
  • Lebetkeun ikon atanapi logo sareng ngarobihna

Tapi ogé pikeun masihan sababaraha ide ngeunaan kreasi grafis.



Naon kasalahan anu henteu dilakukeun nalika ngawangun Kurikulum Vitae urang.

Seueur jalma anu panasaran kumaha nyerat CV, naon bagian wajibna. Kajelasan sareng kesederhanaan mangrupikeun kecap konci sahingga pesen na épéktip mungkin pikeun ditepikeun.

Urang daptar dos sareng anu henteu kedah dilakukeun dina nyerat voucher CV anu épéktip.



 Hayu urang robih CV urang kana format Mini, sapertos kartu nama.

Langkung gampang pikeun disebarkeun sareng saluyu sareng jaman, format ieu ngarobah kabiasaan lambar A4 tradisional.

Kasempetan pikeun urang ningali:

  • Manajemén ukuran lambar
  • Manajemén margin
  • Nambahkeun sareng ngarobih bentuk
  • Nyiptakeun kecap awan

Janten hayu urang tingali babarengan kumaha gancang nyusun dokumén urang bari tetep piagam grafik anu sami.



 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

 

 

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun nungtut pagawé divaksinasi ngalawan Covid-19?