Nyitak Friendly, PDF & Email

Romain nyaéta nonoman anu nekad. Olahragawan tingkat tinggi dilisensikeun dina panahan di Nice, anjeunna nyéépkeun langkung ti 30 jam saminggu pikeun nyampurnakeun kamampuanana pikeun disiplin, tapi henteu hilap ngalatih deui panarjamahna anu bakal datang, anu anjeunna bayangkeun dina dunya komunikasi sareng transisi ékologis. Anjeunna milih Pangalaman IFOCOP pikeun siap-siap dina 30 minggu… sareng henteu sono udagan na.

Naha anjeun milih diajar jarak jauh?

Abdi atlit tingkat luhur, dilisensikeun di Francs Archers de Nice Côte d'Azur. Latihan peryogi ayana anu angger di pusat persiapan. Janten padamelan sadidinten. Dina kaayaan ieu, sesah pikeun ngahijikeun deui karir olahraga sareng pendidikan tinggi sanaos, tangtosna, kuring prihatin pisan ku masa depan profesional kuring. Jarak latihan pangurus Komunitas anu ditawarkeun ku Pangalaman IFOCOP ngagaduhan kaunggulan dua kali: éta ngamungkinkeun kuring tetep fokus kana tujuan olahraga kuring bari nyiapkeun diploma anu diaku (RNCP - tingkat lisénsi) dina waktos anu kuring lakukeun. Pikeun kuring, éta kompromi anu saé.

Anjeun parantos milih latihan Manajer Komunitas.

Persis. Tapi kuring parantos ngarencanakeun pikeun ngalegaan cakrawala kuring sareng mekar, naha henteu, nuju posisi ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kebangkitan meteorik Stéphanie, QSSE Manajer Biro Veritas