Nyitak Friendly, PDF & Email

A ragrag goréng turun tangga di kantor, ngarareunah bari loading treuk a, kaayaan mabok disababkeun ku deterioration tina parabot pemanasan... Pas kacilakaan, nu lumangsung "ku kanyataan atawa dina kursus gawé", ngabalukarkeun tatu atawa ailments séjén, pagawe kauntungan tina santunan husus tur nguntungkeun.

Panerapan henteu dugi ka kasus-kasus ieu… Nalika karyawan maot saatos kacilakaan di tempat damel atanapi panyakit padamelan, giliran baraya nampi santunan ngalangkungan pamayaran annuity.

Léngkah munggaran anu kedah dilakukeun saatos kacilakaan : dunungan nyieun deklarasi ka dana asuransi kaséhatan primér dina 48 jam (Minggu jeung libur umum teu kaasup). Ieu ngalaksanakeun panalungtikan pikeun pariksa yén éta memang kacilakaan profésional, sareng sanés kacilakaan pribadi. Lajeng ngirimkeun bewara ka kulawarga korban (utamana salaki) jeung, upami diperlukeun, miwarang aranjeunna pikeun émbaran tambahan.

Tungtungna, éta mayar mancén ka baraya anu dijudulan. Upami diperlukeun, Federasi Nasional kacilakaan dina Gawé sareng

maca  Gratis: ngajadikeun otomatis pamasaran WordPress anjeun ku WPfusion